Wintersport Oostenrijk

Wintersport Oostenrijk

Wilt u graag op wintersport in Oostenrijk? Deze website van appartement Bomhof kan u wellicht een ideaal verblijf bieden in de omgeving van Zell am See. In Zell am See ligt één van de grootste gebieden voor wintersport van Oostenrijk.

reserveren
Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen en in elke week van het jaar te boeken. Op de website vindt u specifiek de beschikbaarheid van het vakantiehuisje, evenals de prijzen per week. Qua wintersport is er in Zell am See in Oostenrijk van alles te doen. U kunt er de pistes betreden, waar u met de ski's of snowboard al uw energie kwijt kunt. Voor een dagje afwisseling kan er gerodeld, geschaatst en gelanglauft worden. Ook bieden de bergen prachtige wandelpaden om rust te vinden.

Bent u geïnteresseerd in appartement Bomhof? Kijkt u dan op de website voor foto's, meer informatie en de contactgegevens van Ineke Bomhof, verhuurder van het appartement. U kunt haar ook direct bereiken via 0653842289 of op info@appartement-bomhof.nl.

Op deze website kunt u de foto's bekijken van het appartement en de omgeving, beschikbaarheid controleren en reserveren. Voor meer informatie contacteer ons via info@appartement-bomhof.nl.


Relevante informatie over Appartement Bomhof vindt u op de volgende pagina's:
Vakantie Oostenrijk - Vakantiehuis Oostenrijk - Appartement huren Oostenrijk - Appartement Kaprun - Appartement Zell am See - Skigebied Zell am See - Sneeuw Kaprun - Vakantie Kaprun - Oostenrijk vakantiewoning - Wintersport Oostenrijk