Vakantiehuis Oostenrijk

Vakantiehuis Oostenrijk

Een ideaal vakantiehuis in Oostenrijk in de directe omgeving van Zell am See is appartement Bomhof. Dit appartement is geschikt voor twee tot vier personen. Bel Ineke Bomhof voor een geschikt vakantiehuis in Oostenrijk.

reserveren
Het vakantiehuis is naar beschikbaarheid te boeken in elke week van het jaar. U vindt de beschikbaarheid op de site, evenals de specifieke prijs die bij de week hoort waarin u wilt komen. Deze is namelijk afhankelijk van het seizoen waarin u komt en de grootte van de groep.

In de omgeving van het vakantiehuis te Zell am See in Oostenrijk is van alles te beleven. In de winter is er een waar paradijs voor skiërs en snowboarders, met vele pistes in de omgeving, en in de zomer kan de wandelaar, de fietser, de mountainbiker, de rafter en de golfer zijn hart ophalen.

Voor meer informatie, foto's en de contactgegevens van appartement Bomhof kunt u kijken op deze website. U kunt ook direct contact opnemen met Ineke Bomhof, eigenaresse van het appartement via telefoonnummer 0653842289.


Op deze website kunt u de foto's bekijken van het appartement en de omgeving, beschikbaarheid controleren en reserveren. Voor meer informatie contacteer ons via info@appartement-bomhof.nl.


Relevante informatie over Appartement Bomhof vindt u op de volgende pagina's:
Appartement huren Oostenrijk - Appartement Kaprun - Appartement Zell am See - Skigebied Zell am See - Sneeuw Kaprun - Vakantie Kaprun - Oostenrijk vakantiewoning - Wintersport Oostenrijk - Vakantie Oostenrijk - Vakantiehuis Oostenrijk