Vakantie Kaprun

Vakantie Kaprun

Als u op vakantie wilt in de buurt van Kaprun, is appartement Bomhof ideaal. Dit appartement wordt verhuurd voor vakanties in de omgeving van Zell am See en Kaprun.

reserveren
Een vakantie in de omgeving van Kaprun is in alle seizoenen een aanrader. In de winter zijn in de omgeving vele pistes open, met een sneeuwzekere gletsjer die skiën en snowboarden garandeert. Voor degenen die niet van skiën houden of voor een dagje afwisseling: schaatsen, rodelen en langlaufen is allemaal mogelijk in de nabije omgeving.
Bovendien kunt u in de zomer ideaal wandelen, fietsen, raften en mountainbiken: kortom, er is genoeg voor een actieve vakantie.

Ineke Bomhof, eigenaresse en verhuurder van appartement Bomhof, heet u graag welkom in haar chalet. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van het appartement en de prijzen ervan in de periode dat u komt, kunt u de website raadplegen. Voor specifieke informatie kunt u altijd een e-mail sturen naar info@appartement-bomhof.nl of Ineke Bomhof zelf bereiken via 0653842289.


Op deze website kunt u de foto's bekijken van het appartement en de omgeving, beschikbaarheid controleren en reserveren. Voor meer informatie contacteer ons via info@appartement-bomhof.nl.


Relevante informatie over Appartement Bomhof vindt u op de volgende pagina's:
Oostenrijk vakantiewoning - Wintersport Oostenrijk - Vakantie Oostenrijk - Vakantiehuis Oostenrijk - Appartement huren Oostenrijk - Appartement Kaprun - Appartement Zell am See - Skigebied Zell am See - Sneeuw Kaprun - Vakantie Kaprun