Sneeuw Kaprun

Sneeuw Kaprun

Voor een geslaagde vakantie in de sneeuw in Kaprun is een leuk vakantiehuisje natuurlijk onmisbaar. Graag vestig ik uw aandacht daarom op appartement Bomhof: een mooi chaletje in de sneeuw vlakbij Kaprun. Het appartement biedt plaats aan twee tot vier personen en is in elke week van het jaar te boeken.

reserveren
Op het gebied van sneeuw is in Kaprun van alles te doen. Er zijn verschillende pistes, waar skiërs en snowboarders veel plezier zullen beleven, maar ook kan er geschaatst, gerodeld en gelanglauft worden. Voor een dagje afwisseling is een wandeling in de bergen natuurlijk een aanrader.

Het appartement kan worden geboekt van week tot week, waarbij zaterdag wisseldag is. De prijs die u betaalt, hangt af van de groep waarmee u komt en of u in het hoog- of laagseizoen komt. Ze variëren van 500 tot 850 euro.

Ineke Bomhof, eigenaresse van appartement Bomhof, heet u graag welkom in de chalet. U kunt haar persoonlijk bereiken op info@appartement-bomhof.nl of telefonisch op 0653842289.


Op deze website kunt u de foto's bekijken van het appartement en de omgeving, beschikbaarheid controleren en reserveren. Voor meer informatie contacteer ons via info@appartement-bomhof.nl.


Relevante informatie over Appartement Bomhof vindt u op de volgende pagina's:
Vakantie Kaprun - Oostenrijk vakantiewoning - Wintersport Oostenrijk - Vakantie Oostenrijk - Vakantiehuis Oostenrijk - Appartement huren Oostenrijk - Appartement Kaprun - Appartement Zell am See - Skigebied Zell am See - Sneeuw Kaprun