Skigebied Zell am See

Skigebied Zell am See

Bent u op zoek naar een huisje in het skigebied in de omgeving van Zell am See? Kijkt u dan op de website van appartement Bomhof een ideaal chalet voor twee tot vier personen in het skigebied van Zell am See. Ineke Bomhof is eigenaresse van het appartement en verhuurt het aan Nederlandse toeristen die graag willen skiën in de omgeving.

reserveren
In het skigebied van Zell am See kan elk soort skiër uit zijn dak gaan. Sta je voor het eerst op de ski's, of ben je een ervaren skiër of snowboarder: in zowel het nabijgelegen Kaprun als in Zell am See zijn er pistes. Bovendien is er een gletsjer in Kaprun die 100% sneeuwzeker is en is er de mogelijkheid te wandelen, te rodelen, te langlaufen en te schaatsen.

U hoeft zich in het skigebied van Zell am See niet te vervelen! Ideaal is dan een mooi huisje waar je 's avonds moe naar terugkeert om te ontspannen. Kijkt u voor meer informatie over het appartement Bomhof op de website, waar u ook de beschikbaarheid en de prijzen ervan vindt. Afhankelijk van het aantal personen en de periode waarin u in het appartement verblijft, wordt de prijs bepaald, maar u kunt rekenen op een prijs tussen 500 en 850 euro. Wilt u Ineke Bomhof direct spreken? Belt u dan naar 0653842289.


Op deze website kunt u de foto's bekijken van het appartement en de omgeving, beschikbaarheid controleren en reserveren. Voor meer informatie contacteer ons via info@appartement-bomhof.nl.


Relevante informatie over Appartement Bomhof vindt u op de volgende pagina's:
Sneeuw Kaprun - Vakantie Kaprun - Oostenrijk vakantiewoning - Wintersport Oostenrijk - Vakantie Oostenrijk - Vakantiehuis Oostenrijk - Appartement huren Oostenrijk - Appartement Kaprun - Appartement Zell am See - Skigebied Zell am See