Oostenrijk vakantiewoning

Oostenrijk vakantiewoning

Als in Oostenrijk op zoek bent naar een geschikte vakantiewoning die u kunt huren, is appartement Bomhof ideaal: een prachtig chalet gelegen in de directe omgeving van Kaprun - Zell am See. Met een persoonlijke aanpak de eigenaresse Ineke Bomhof verhuurt het appartement is het succes van uw vakantie gegarandeerd.

reserveren
Appartement Bomhof bevindt zich in Oostenrijk en is een ideale vakantiewoning voor een actieve vakantie. In de winter kan menig skiër of snowboarder zijn energie kwijt op de vele pistes in de omgeving, terwijl tijdens de zomer wandelaars, fietsers en golfers veel plezier kunnen hebben in Zell am See. Bovendien kunt u in de omgeving raften, mountainbiken en zwemmen.

Kijkt u op de website voor meer informatie over de activiteiten in Oostenrijk, de beschikbaarheid van de vakantiewoning en de prijzen per week. U kunt direct online boeken, maar indien u liever eerst contact opneemt met Ineke Bomhof, kunt u een e-mail sturen naar info@appartement-bomhof.nl of haar telefonisch bereiken via 0653842289.


Op deze website kunt u de foto's bekijken van het appartement en de omgeving, beschikbaarheid controleren en reserveren. Voor meer informatie contacteer ons via info@appartement-bomhof.nl.


Relevante informatie over Appartement Bomhof vindt u op de volgende pagina's:
Wintersport Oostenrijk - Vakantie Oostenrijk - Vakantiehuis Oostenrijk - Appartement huren Oostenrijk - Appartement Kaprun - Appartement Zell am See - Skigebied Zell am See - Sneeuw Kaprun - Vakantie Kaprun - Oostenrijk vakantiewoning