Appartement Zell am See

Appartement Zell am See

Een prachtig appartement in de omgeving van Zell am See vindt u op deze site van Appartement Bomhof. Het appartement is een mooi gelegen chalet dat eigendom is van Ineke Bomhof en het bevindt zich in de nabijheid van Zell am See.

reserveren
Het appartement is te huren voor kleine groepen. Romantisch met zijn tweetjes of gezellig met vier personen zijn ideale opties voor appartement Bomhof. De prijzen zijn op basis van de grootte van de groep en de verblijfsperiode en variëren van 500 tot 850. De beschikbaarheid van het appartement te Zell am See vindt u op de site, waar u ook direct kunt boeken.

In de omgeving van Zell am See is van alles te doen: in de zomer kan er actief gewandeld, gefietst en gegolfd worden, en in de winter zijn de skipistes geopend voor de ervaren en de beginnende skiër.

Kijkt u gerust op de site voor meer informatie over het appartement en om te boeken. Indien u liever persoonlijk contact opneemt met Ineke Bomhof, de eigenaresse van de chalet, kunt u telefoneren met +31 (0)6 538 422 89 of een e-mail sturen naar info@appartement-bomhof.nl.


Op deze website kunt u de foto's bekijken van het appartement en de omgeving, beschikbaarheid controleren en reserveren. Voor meer informatie contacteer ons via info@appartement-bomhof.nl.


Relevante informatie over Appartement Bomhof vindt u op de volgende pagina's:
Skigebied Zell am See - Sneeuw Kaprun - Vakantie Kaprun - Oostenrijk vakantiewoning - Wintersport Oostenrijk - Vakantie Oostenrijk - Vakantiehuis Oostenrijk - Appartement huren Oostenrijk - Appartement Kaprun - Appartement Zell am See