Appartement huren Oostenrijk

Appartement huren Oostenrijk

Wilt u een appartement huren in Oostenrijk? Appartement Bomhof is een prachtig chalet in het gebied Kaprun Zell am See.

reserveren
Als u een appartement wilt huren in Oostenrijk in de directe omgeving van Kaprun Zell am See, biedt dat volop mogelijkheden tot sportieve uitstapjes, het hele jaar door! In de zomer is het ideaal voor golfers, want in de nabije omgeving zijn wel vijf banen. In Zell am See is er ook een golfbaan aanwezig. Bovendien is de natuur prachtig, wat volop gelegenheid biedt om te gaan wandelen. Tot slot zijn ook de fietspaden goed onderhouden, wat uitnodigt om te gaan fietsen in de Oostenrijkste bergen. In de winter is het nabijgelegen skiparadijs ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër.

Appartement Bomhof is voor twee tot vier personen en meteen online te boeken. Op de site vindt u specifiek per week de beschikbaarheid van het appartement. De prijzen van het appartement verschillen naargelang het aantal personen waarmee u komt en de periode van het verblijf. Rekent u op 500 tot 850 euro per week.

Wilt u appartement Bomhof in Oostenrijk huren? Kijkt u dan gerust verder op deze site voor foto's van het appartement en meer informatie. U kunt zoals gezegd online boeken, maar ook kunt u contact opnemen met Ineke Bomhof via info@appartement-bomhof.nl of via +31 (0)6 538 422 89


Op deze website kunt u de foto's bekijken van het appartement en de omgeving, beschikbaarheid controleren en reserveren. Voor meer informatie contacteer ons via info@appartement-bomhof.nl.


Relevante informatie over Appartement Bomhof vindt u op de volgende pagina's:
Appartement Kaprun - Appartement Zell am See - Skigebied Zell am See - Sneeuw Kaprun - Vakantie Kaprun - Oostenrijk vakantiewoning - Wintersport Oostenrijk - Vakantie Oostenrijk - Vakantiehuis Oostenrijk - Appartement huren Oostenrijk