Vakantie Oostenrijk

Vakantie Oostenrijk

Wilt u op vakantie naar het mooie Oostenrijk? Dan is een mooi appartement natuurlijk onmisbaar om het vakantiesucces te garanderen. Appartement Bomhof bevindt zich in de nabijheid van Zell am See, wat een ideale locatie is voor een leuke vakantie in Oostenrijk. U kunt het appartement huren met groepen van twee tot vier personen, gedurende het hele jaar!

reserveren
Een vakantie in de omgeving van Zell am See te Oostenrijk biedt volop mogelijkheden voor de actieve vakantieganger. Zo is er in de winter de mogelijkheid om op meerdere pistes te skiën of snowboarden. Ook kan er gerodeld, geschaatst, gelanglauft en gewandeld worden tijdens het winterseizoen.In de zomer is het een aanrader te gaan wandelen of fietsen in de bergen, maar ook raften en mountainbiken zijn mogelijk. De rustige sporter kan zich uitleven op de vijf golfbanen die in de omgeving van Zell am See te vinden zijn.

Voor meer informatie over het appartement kunt u de site bekijken, waar u foto's vindt. Ook kunt u er de beschikbaarheid van het huisje zien en de prijs van de week waarin u wilt komen. Deze is ook afhankelijk van de groepsgrootte. Ineke Bomhof, verhuurder en eigenaresse van appartement Bomhof, staat te allen tijde voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen. U kunt haar bereiken op info@appartement-bomhof.nl of telefonisch op 0653842289.


Op deze website kunt u de foto's bekijken van het appartement en de omgeving, beschikbaarheid controleren en reserveren. Voor meer informatie contacteer ons via info@appartement-bomhof.nl.


Relevante informatie over Appartement Bomhof vindt u op de volgende pagina's:
Vakantiehuis Oostenrijk - Appartement huren Oostenrijk - Appartement Kaprun - Appartement Zell am See - Skigebied Zell am See - Sneeuw Kaprun - Vakantie Kaprun - Oostenrijk vakantiewoning - Wintersport Oostenrijk - Vakantie Oostenrijk